Elemenz

Elemenz logo powered by BCT.gif

Elemenz
Tijd is geld en tijd is kort. Toch kost het dagelijks beheren van documenten een aanzienlijke hoeveelheid werktijd. Het opsporen van een bestand van het afgelopen fiscale jaar kan een enorme opgave worden. Hulp wordt geboden door Elemenz, de software voor documentbeheer, waarmee u uw bronnen effectiever kunt gebruiken en uw productiviteit duurzaam kunt verhogen.
 

Eenvoudige bestandsopslag
Van programma's zoals MS Word, MS Excel, PDF of MS Outlook-bestanden kunnen direct in Elemenz worden opgeslagen. Bovendien is het mogelijk om een ‚Äč‚Äčtheoretisch willekeurig groot aantal bestanden te verplaatsen door ze naar Elemenz te slepen en neer te zetten of ze te uploaden via uploadfuncties. Papieren documenten kunnen net zo gemakkelijk worden ingevoegd als een scan. Elemenz leest deze bestanden middels de tekstherkenningsmodule uit. Eenmaal geregistreerd in Elemenz, kunnen bestanden snel en gemakkelijk worden opgehaald middels de ‘google-zoekfunctie’.

Duidelijke structuur
Alle gegevens kunnen worden toegewezen aan vooraf gemaakte mappen, maar het is ook mogelijk om meer hoofdmappen en submappen toe te voegen en aan te passen aan uw organisatie. Vaak gebruikte objecten kunnen ook aan het navigatieoverzicht worden gekoppeld of aan andere bestanden worden gekoppeld. Daarom biedt Elemenz verschillende mogelijkheden. Wij komen vrijblijvend bij u op bezoek om de mogelijkheden te bekijken. Voor meer info of vragen bel 085 2500488 of kijk op inspecare.nl