ICY


icy logo.jpg

 

ICY bedenkt en produceert innovatieve oplossingen voor elektronische en niet-elektronische problemen.

Een klein aantal voorbeelden van vragen waarmee bij ICY is aangeklopt en waarvoor een oplossing is;

Hoe lees ik vanuit één punt op mijn camping/recreatiepark alle energie meters uit?
Hoe druk ik de stook kosten op mijn camping/recreatiepark?
Hoe krijg ik CV storingen direct gemeld ipv pas als het te laat is?
 

Natuurlijk wilt u zo slim mogelijk investeren in nieuwe technologieën. Samen met ICY proberen we een zo laag mogelijke investering te combineren met een kwalitatief hoogstaand product dat lang meegaat. Zo behaalt u een optimaal rendement. De producten die ICY maakt moeten snel en eenvoudig te installeren zijn, wat de anders vaak hoge implementatiekosten zo laag mogelijk houdt. Samen streven we naar producten die gemakkelijk zijn in gebruik en onderhoud en bieden een unieke garantie- en reparatieservice. Om de producten innovatief te houden luisteren wij naar onze klanten. Wensen en opmerkingen verwerkt ICY in nieuwe versies of nieuwe producten. Ook volgen ze de ontwikkeling van nieuwe technologieën op de voet om u steeds nieuwe innovaties te kunnen blijven bieden.

Inspecare is partner van ICY, Door deze unieke samenwerking kunnen we samen met u als opdrachtgever de meest efficiënte en duurzame oplossing realiseren om uw camping/recreatiepark zo veilig, gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk mogelijk te maken.

24 Uur per dag staat Inspecare voor u klaar mochten er zich toch storingen of problemen voordoen. 

Klik op de afbeelding hieronder als u benieuwd bent naar de producten en diensten die ICY en Inspecare kunnen leveren of neem een kijkje in onze webshop.

lampenkap..JPG

Bekijk hier hoe het ICY Campsite Management systeem werkt: